AFROTURK IMPACT INVESTOR B-CORP

COLOURS, RACES AND RELIGIONS ARE NOT OUR MATTERS !
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre

ERDOĞAN SUDAN'IN SEVAKİN ADASINI ZİYARET ETTİ


Resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere gittiği Sudan’da temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan Cumhurbaşkanı Ömer El-Beşir ile Sudan'ın Kızıldeniz kıyısındaki Sevakin Adası'nda incelemelerde bulundu.

Sudan’ın başkenti Hartum’dan Port Sudan kentine geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Sudan Cumhurbaşkanı El-Beşir tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sudan Cumhurbaşkanı El-Beşir daha sonra ülkenin Kızıldeniz kıyısındaki Sevakin Adası'na hareket etti.

Geçtiği güzergâh boyunca ellerindeki Türkiye ve Sudan bayraklarıyla kendisine sevgi gösterisinde bulunan Sudanlıları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, adada bulunan ve TİKA tarafından restore ettirilen Osmanlı dönemine ait Hanefi ve Şafi camileri ile gümrük binasını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sudan Cumhurbaşkanı El-Beşir’in katılımıyla iki ülkenin iş adamları arasında gümrük binasında iş birliği anlaşması imzalandı. Anlaşmaya, Türk tarafından Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve iş adamı Aziz Yıldırım imza koydu. İmza töreninin sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, ziyaretinin anısına 250 yıllık Osmanlı parası hediye edildi.

 

Kaynak: TC Cumhurbaşkanlığı

Haber tarihi: 27 / 12 / 2017
Haber Yorumları: 0




Sonraki: YENİ İHALE İLANI SON BAŞVURU 19 OCAK 2018 BM KENYA OFİSİ UNON






RENK, IRK VE DİN KONULARIYLA ASLA İLGİLENMİYORUZ !

 

 

İçerik RSS: - Haberler: RSS:

Yazılım: Omn Portal

AFROTURK FACEBOOK PAGE